سخت ترین و خطرناک ترین رشته های رزمی جهان (عکس) مطالب جذاب
سخت ترین و خطرناک ترین رشته های رزمی جهان (عکس) مطالب جذاب مجموعه : مطالب خواندنی و جالب
سخت ترین و خطرناک ترین رشته های رزمی جهان (عکس)
رشته های ورزشی سنگین کـه هر شخصی توان آموختن آنها را ندارد، رشته هایی کـه ضربات مرگبار و فوق سنگین آنها برای همه ی آشنا اسـت. از فول گرفته تا جیت کاندو رشته ای کـه مرحوم بروسلی آنرا اختراع کرد تمام ورزش های مرگ بار را معرفی میکنیم با ایران ناز همراه باشید واز این مطلب جنجالی لذت ببرید
رشته رزمی بوکاتور – Bokator
این هنر رزمی مردم کامبوج در میادین نبرد استفاده می شد ودر حقیقت معادل شکست یک شیر اسـت.دراین روش رزمی و با کمک سلاح ها و ضربات وارده بـه اسانی می توان چندین نفر را از پای درآورد.
رشته رزمی کمباتو – Combato
اگرچه این هنر رزمی دیگر استفاده نمیشود اما نوعی هنر رزمی مرگبار بود کـه در جنگ جهانی دوم توسط نیروهای مسلح کانادا بکار برده می شد.این روش کـه توسط بیل آندروود ودر سال 1910 خلق شده بود، باعث شد پس از جنگ نیروهای بسیاری تدریس آن رابه ارتش خود خواهان شوند. اما از آنجاییکه کمباتو بسیار خشن بود بیل از اینکار امتناع کرد و روش دیفندو راکه متمدنانه تر بود را خلق نمود.
رشته رزمی جیت کان دو – Jeet Kun Do
این هنر رزمی ترکیبی توسط بروس لی ودر پاسخ بـه هنرهای رزمی دیگر خلق شد. او تصور میکرد کـه اگرچه هنرهای رزمی دیگر جذاب بودند اما در حقیقت کارآمد نبودند.
رشته رزمی شیپالجی – Shippalgi
این هنر رزمی کـه در سه بخش – اعتماد، ضربه و تکه تکه شدن – وجوددارد، صدها سال اسـت کـه توسط ارتش کره استفاده میشود. با این تفاوت کـه بر خلاف روشهای دیگر کره ای بر تکنیک های مبارزه تاکید دارد نه جذابیت های هنرهای رزمی.
رشته رزمی کاپوئرا – Capoeira
اگرچه این هنر رزمی امروزه تنها نمایش تناسب بدن و مهارت اسـت اما در حقیقت یک هنر رزمی بود کـه صدها سال پیش در گتوهای بردگی برزیل متولد شد. این تکنیک در حقیقت بـه بردگان کمک میکرد در برابر حمله دشمن خودرا آزاد کنند. لگدهای پرقدرت و حرکات هوشمندانه کـه همانند رقص بنظر می رسیدند بـه بردگان این فرصت را می دادند تا در خفا تمرین کنند.
تاریخچه و روش خطرناک این هنر باعث شد کـه در دوره ای از تاریخ در برزیل ممنوع شود وحتی امروزه هم در عده ای از بخش های برزیل ممنوع اسـت. اگر بازی تیکن را در پلی استیشن بازی کرده باشید قطعا حرکات جذاب شخصیت «ادی» رابه خاطر دارید کـه از روی سبک کاپوئرا ساخته شده بود.
رشته رزمی کاجوکنبو – Kajukenbo
یک هنر رزمی موثر کـه دربخش جنایی پالاما در هاوایی متولد شد و با ترکیب تکنیک های موثر بـه مردم محلی این امکان را می داد تا در مقابل گروه های گانگستری و سربازان مست نیروی دریایی کـه بـه زد و خورد علاقه داشتند، مقابله کنند.
رشته رزمی روش مبارزه کیسی – Keysi
روش مبارزه کیسی کـه توسط جاستو دیه گو سرانو ودر نتیجه مبارزات خیابانی اش در اسپانیا پدید آمده، در حقیقت برای دفاع از خود در برخورد با مبارزان خیابانی استفاده میشود. ایران ناز این روش درسال های اخیر شهرت یافته و حتی در فیلمهای بتمن هم نمایش داده میشود.
رشته رزمی سامبو – Sambo
سامبو یک روش مرگبار و ترکیبی از حمله و کشتی اسـت کـه در اوایل سال های 1920 برای ارتش سرخ پدید آمد. این روش در حقیقت برای تقویت نیروی مقابله ارتش شوروی ایجاد شد.اما با افزایش جرم و جنایت دولت آن رابه گاردهای امنیتی و نیروهای دولتی هم آموخت. بهمین دلیل اسـت کـه در روسیه سرقت از بانک گزینه جالبی نیست.
رشته رزمی لمس مرگبار – Dim Mak
لمس مرگبار یک روش رزمی باستانی اسـت کـه با سوزن های مخصوص بـه نقاط حساس بدن حمله میشود. این حملات میتواند بـه بیهوشی و یا حتی مرگ قربانی ختم شود.شاید خطرناک ترین بخش این روش این باشد کـه تعداد زیادی از افراد قدرت آنرا دستکم گرفته و حتی نمیدانند کـه این روش تا چـه حد مرگبار اسـت.
رشته رزمی کیوکوشین – Kyokushin
این هنر رزمی در واقع یک سبک در کاراته اسـت اما برپایه عقاید فلسفی چون رشد فردی، نظم و احترام، ایجاد شده اسـت. این روش یکی از دشوارترین روشهای رزمی اسـت زیرا دو طرف آن چنان بـه هم نزدیک شده کـه بـه سختی می توان تکنیک دفاعی بکار برد. تعریف این روش چنین اسـت:در حقیقت مبنای این روش مبارزه صرف اسـت، بدون مبارزه هیچ مدرکی وجود ندارد، بدون مدرک اعتمادی وجود ندارد و بدون اعتماد، احترامی وجود ندارد.
رشته رزمی بوجوکا – Bojuka
این روش مبارزه ترکیبی، همانند هنرهای رزمی غیرورزشی دیگر، در دهه 90 و توسط تام شرنک ایجاد شد و بر دریافت امتیاز یا روش صحیح انجام تکنیک ها، تمرکز نمیکند.هدف این روش این اسـت کـه مبارزان دفاع کننده از خود در مبارزات خشن، بـه هر روشی از خود دفاع کنند و برخلاف روشهای دیگر این لیست، از حداقل نیروی منطقی استفاده میکند.
رشته رزمی سیلات – Silat
این هنر رزمی از مالزی میآید. اگر توجه کرده باشید اغلب هنرهای رزمی این لیست با توجه بـه باورهای اخلاقی یا فلسفی ایجاد شده اند، در حالیکه سیلات تنها درباره خشونت اسـت.اگرچه درباره پیدایش و هویت این هنر هنوز بحث میشود اما هدف آن بیرون کشیدن نقاط ضعف طرف مقابل و حداکثر استفاده از آنهاست.
رشته رزمی کونگ فو – Kung Fu
کونگ فو در حقیقت واژه ای برای توصیف تمام هنرهای رزمی چینی اسـت. اگرچه این هنرها ممکن اسـت روشهای مختلف داشته باشند اما همه ی انها بر قدرت زیاد و سرعت تمرکز دارند. کونگ فوی چینی مبنای هنر رزمی جیت کان دو بود کـه بروس لی آنرا خلق نمود.
رشته رزمی سیستما – Systema
یک روش مبارزه مرگبار کـه توسط نیروی ویژه روسیه استفاده شده و همانند کراو ماگا، هدف اصلی آن این اسـت کـه با سرعت و نیروی هرچه بیشتر بطرف مقابل فشار وارد نمود.
رشته رزمی جوجیتسو برزیلی – Brazilian Jiu Jitsu
جوجیتسو برزیلی زمانی در سراسر جهان شهرت یافت کـه رویس گریس در نخستین، دومین و چهارمین مسابقات قهرمانی اول شد. رمز موفقیت این روش مبارزه زمینی و تسلط بر طرف مقابل اسـت، تا حدی کـه او نتواند واکنش نشان دهد.
رشته رزمی موآی تای – Muay Thai
این روش کـه بدلیل ضربات سریع آرنج و زانو، «هنر هشت عضو» نامیده میشود، یک هنر رزمی دفاعی خطرناک اسـت کـه از تایلند برمی خیزد، کشوری کـه بدلیل داشتن مبارزات خشونت آمیز شهرت دارد.از بهترین مثالهای این رشته رزمی می توان بـه فیلمهای بسیار زیبای هنرمند رزمی کار یعنی «تونی جا» «Tony Jaa» اشاره کرد کـه در طی سال های اخیر بسیار مورد توجه واقع شده اند.
رشته رزمی کاپو کویالوآ – Kapu Ku’ialua
این هنر رزمی هاوایی کـه لوآ هم نامیده میشود بر شکست استخوان ها، فشار بر مفاصل و حتی مبارزه در آب تمرکز دارد. معنای نام این هنر «دو ضربه» اسـت.علاوه بر این کـه در نبردها تاریخ طولانی دارد، شرکت کنندگان آن بـه کارهای مختلفی دست میزنند. از جمله این کـه کل بدن رابا روغن نارگیل می پوشانند تا در نبرد کسی نتواند انها را شکست دهد. .
رشته رزمی باکوم – Bacom
باکوم یا واکون یک هنر رزمی پرویی اسـت کـه در خیابان های لیما متولد شد. این هنر رزمی ترکیبی از هنرهای رزمی دیگر بوده و حداکثر ضربه و فشار بازی ماشین آنلاین رابه طرف مقابل وارد میکند. از آنجاییکه در آن از سلاح های مخفی و فریب کاری هم استفاده میشود، ممکن اسـت در آن مرگ و میر هم مشاهده شود.
رشته رزمی آرنیس – Arnis
یک هنر رزمی فیلیپینی کـه کالی یا اسکریما هم نامیده میشود و همانند هنرهای رزمی دیگر این لیست بر نظم و ارزش های اخلاقی تاکید دارد. یکی از مشخصه های آن استفاده از چوب اسـت.اگرچه در طول تاریخ از سلاح های تیزی کـه کمی از چاقو بزرگتر بود هم استفاده می شده «همانگونه کـه از کلمه مالزیایی کالی مشخص اسـت».
رشته رزمی پیوجیلیزم – Pugilism
این ورزش رزمی کـه بوکس هم نام دارد بـه شکلهای مختلف در سراسر جهان انجام میشود. از آنجاییکه هدف اصلی این مبارزه سر طرف مقابل اسـت، بنابر این بسیار خطرناک محسوب میشود و حتی در تعداد زیادی از کشور هـای جهان در قرن هجدهم ممنوع بود.
رشته رزمی والی تودو – Vale Tudo
یک ورزش رزمی تن بـه تن در برزیل کـه در زبان پرتقالی «همه ی چیز جریان دارد» معنی میشود. این روش قوانین محدودی داشته و از تکنیک هنرهای رزمی مختلف استفاده میکند.تنها مشکل این اسـت کـه این هنر بسیار خطرناک و خونین اسـت کـه اغلب در رسانه ها سروصدا بپا میکند. بهمین دلیل اغلب بـه صورت زیرزمینی انجام میشود.
رشته رزمی نینجوتسو – Ninjutsu
این هنر رزمی کـه توسط نینجاهای ژاپنی انجام می شد، بر مبارزات غیرقانونی، جاسوسی و ترور تمرکز داشت. حتی مبارزان آنرا بیگانه می نامیدند. مبارزات نینجایی همواره یکی از جذاب ترین مبارزات در نزد مردم عادی بوده اسـت.
رشته رزمی تند و خشن – Rough and Tumble
یکی از معدود روشهای مبارزه بومی ایالات متحده کـه در زمان انقلاب کشور آمریکا بعنوان یک روش خشن شهرت داشت. دراین چالش خشن، روشهای وحشتناکی چون ضربه بـه چشم تا زبان طرف مقابل انجام می شد. شاید تعداد معدودی از روشهای این لیست از لحاظ خشونت با این روش برابر باشند.
رشته رزمی لاین – LINE
لاین یک روش مبارزه مرگبار اسـت کـه مخفف مبارزه خطی مشارکتی عصبی می باشد ودر دهه 90 توسط تفنگداران نیروی دریایی ایالات متحده استفاده می شد.هنوز هم اغلب نیروهای ویژه این کشور این روش رابه کار میبرند. انعطاف پذیری این روش باعث کـه درسال های اخیر هم ارتش سپاه تفنگداران ایالات متحده آن رابه کار بگیرند. از آنجاییکه دراین روش اغلب طرف مقابل کشته میشود بنابر این نمیتوان در عملیات صلح طلبانه آن رابه کار برد.
رشته رزمی کراو ماگا – Krav Maga
تعجبی ندارد کـه مرگبارترین و موثرترین هنر رزمی جهان از یکی از مشکل سازتزین قسمت های جهان برمی خیزد. کراو ماگا یک هنر رزمی غیر ورزشی اسـت، بـه این معنا کـه سلامت طرف مقابل مهم نیست، و توسط نیروی دفاعی اسرائیل خلق شده اسـت.درحقیقت در ابتدا هدف این مبارزه مرگ دشمن نبود. بهمین دلیل دراین روش تکنیک هایی استفاده میشود کـه حداکثر درد و فشار را برطرفِ مقابل وارد نماید ودر اغلب موارد جان وی را میگیرد.